Nieuwe ouders voor Leiderdorps speeltuintje | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Foto: J.P.Kranenburg

Nieuwe ouders voor Leiderdorps speeltuintje

Een vierde speeltuintje in Leiderdorp heeft nieuwe 'ouders' gekregen. De kersverse buurtvereniging De Triangel adopteerde vorige week vrijdag het speelterreintje aan de Bernard Haitinkstraat.

De adoptie is gebeurd op initiatief van vijf buurtbewoonsters. Een van hen is Fiona van Tongeren. "We hebben al een plan liggen om het speeltuintje op te knappen, we moeten alleen de fondsen nog vinden", vertelde zij vrijdag.

Wethouder Daan Binnendijk droeg het beheer van het speelplek met plezier over aan de dames. En niet alleen omdat het de gemeente werk scheelt. "We hebben gezien dat het adopteren van een speeltuintje leidt tot extra verbroedering in de buurt." Hij benadrukte wel dat de nieuwe speeltuinouders altijd met hun vragen bij de gemeente terecht kunnen.

Op de foto ondertekenen Binnendijk en bewoonster Jennifer Schouten, met dochter Mayra op schoot, de adoptieovereenkomst. Achter hen staan Fiona van Tongeren met zoon Ryan en Margret Huyboom met dochters Lieke en Marit. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>