Kat in nood werkt redding tegen | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Brandweermannen doen hun best de kat (bij het Veluxraam links) te redden, maar de kat wilde niet meewerken.
Brandweermannen doen hun best de kat (bij het Veluxraam links) te redden, maar de kat wilde niet meewerken. (Foto: AS Media)

Kat in nood werkt redding tegen

De brandweer had er maandagavond 22 april een flinke klus aan om een kat te redden van het dak van een woning aan de Buitendijklaan in Leiderdorp.

De kat was op het dak geklommen maar kon daar niet meer op eigen kracht vanaf komen. Rond half 9 's avonds werd de hulp van de Leiderdorpse brandweer ingeroepen. Met behulp van een hoogwerker werd een poging gedaan de kat van het dak te halen, maar het dier ontsnapte aan de handen van de brandweerlieden. Daarbij kwam de kat terecht in de dakgoot waar het beestje bij een tweede poging uit gehaald kon worden.     

Na het hachelijke avontuur is de kat  weer herenigd met zijn baasje.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>