Het sollicitatiecafé vindt plaats in De Sterrentuin.
Het sollicitatiecafé vindt plaats in De Sterrentuin.

Job Buddy en Incluzio starten sollicitatiecafé

Algemeen

Vanaf 25 april is er eens per maand een sollicitatiecafé in De Sterrentuin aan de Van Diepeningenlaan 110 in Leiderdorp. Dit is een samenwerkingsproject van welzijnsorganisatie Incluzio en Job Buddy, een Leiderdorps initiatief om werkzoekenden sneller aan een baan te helpen

Tijdens het sollicitatiecafé gaan Leiderdorpers die op zoek zijn naar werk gezamenlijk aan de slag, onder begeleiding van een loopbaancoach van Job Buddy en een activeringscoach van Incluzio. Werken aan je cv, een LinkedIn profiel opstarten of bijwerken, vacature sites bekijken, een goede sollicitatiebrief schrijven, netwerkbijeenkomsten zoeken en elkaar ondersteunen, het kan en gebeurt allemaal tijdens het sollicitatie-café.

Iedereen neemt zijn eigen laptop mee, er is WiFi. Voor koffie en thee wordt gezorgd door Incluzio.

Werkzoekenden die via Job Buddy al gekoppeld zijn aan een buddy, kunnen samen met hun buddy naar het sollicitatie-café komen, maar ook alleen; het is een prettige manier om in actie en gemotiveerd te blijven.

Ook werkzoekenden die niet deelnemen aan Job Buddy zijn van harte welkom. Desgewenst kunnen zij ennis maken met Job Buddy en zich aanmelden.

Het sollicitatie-café vindt de komende maanden plaats op 25 april, 22 mei, 27 juni en 29 augustus van 10.00 tot 13.00 uur. De kosten bedragen 10 euro per keer. Mail voor meer informatie of aanmelden naar loopbaancoach Astrid Selier van Job Buddy via astrid@jobbuddy.org of naar de Incluzio activeringscoach Floor van Egmond via FvEgmond@Incluzio.nl.


Uit de krant