Het eerste damesteam van Aquadraat eindigde op een fraaie vierde plek in de competitie. Foto: PR

Aquadraat haalt uit in laatste wedstrijd

Sport

In de allerlaatste wedstrijd van de competitie heeft het Dames 1 team van de Leiderdorps-Koudekerkse waterpolovereniging Aquadraat een forse overwinning behaald op de ZVVS dames uit Vlaardingen.

De wedstrijd kwam een beetje stroef op gang maar na de 1-0 van Lieke van Amsterdam na drie minuten spelen, was het Anouk Rietveld die in de eerste periode nog twee keer trefzeker was en 3-0 op het scorebord zette. Daar kwamen nog drie doelpunten bij in de tweede periode en twee in de derde periode waarmee Aquadraat op een ruime 8-0 voorsprong stond voor het laatste speldeel begon. Hierin werden via onder andere de jongelingen Floor Schijvenaars en de afscheid nemende Britt Kluivers, beiden goed voor twee goals, nog zes treffers toegevoegd. Pas in de laatste minuut kwam ZVVS tot scoren (13-1) waarna Anouk Rietveld de wedstrijd en competitie beëindigde door 14-1 te scoren. Dit resultaat brengt Dames 1 op een fraaie vierde plaats in de eindstand.