Boekrealease in clubgebouw RCL | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl

Boekrealease in clubgebouw RCL

Zondagmiddag 28 april gaat het even niet om voetbal in het clubgebouw van RCL. Herman Zandstra, het hoofd van de jeugdopleiding van de Leiderdorpse voetbalclub, presenteert er dan de thriller 'De Saraceense Samenzwering'.

Zandstra heeft dit boek geschreven samen met Eric Bakker en het wordt uitgebracht onder het pseudoniem Era Richmen. De beide auteurs hebben besloten hun royalty's te doneren aan War Child.

De boekrelease is van 14.00 tot 16.30 uur. Wie erbij wil zijn, moet zich voor vrijdag 12 april aanmelden bij Mandy Pieterson via e-mail mandypieterson@gmail.com. Geef daarbij aan met hoeveel personen je komt.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>