Een groep deelnemers. Foto: PR

KJS wint Leiderdorps schooljudotoernooi

Algemeen

Het team van de Koningin Julianaschool heeft het Leiderdorpse schooljudotoernooi 2019 gewonnen.

Het toernooi vond plaats op woensdagmiddag 3 april bij Sportcentrum van Houdt. Meer dan zestig kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar hadden zich ingeschreven.

De judoka's waren fanatiek en toch ook heel sportief. Het publiek genoot van de worpen, houdgrepen en de spannende wedstrijden.Elk kind verdiende punten voor zijn/haar school en kreeg na afloop ook nog een prachtige medaille mee naar huis.

De Koningin Julianaschool werd uiteindelijk de grote winnaar van dit super geslaagde toernooi. Nummer 2 werd De Hasselbraam en De Leeuwerik pakte de derde plek. De top drie werd gevolgd door de Regenboog (4), de School Kastanjelaan (5), De Schakel (6), 't Bolwerk (7) en De Hobbit (8).