Huttenbouwen gaat toch door | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
De laatste hand wordt gelegd aan een fraaie hut tijdens het huttenbouwen in juli 2018, dat toen voor de laatste keer werd georganiseerd door het Sociaal Cultureel werk Leiderdorp.
De laatste hand wordt gelegd aan een fraaie hut tijdens het huttenbouwen in juli 2018, dat toen voor de laatste keer werd georganiseerd door het Sociaal Cultureel werk Leiderdorp. (Foto: Johan Kranenburg)
Maatschappelijk

Huttenbouwen gaat toch door

n Het was lang onzeker maar nu is de kogel door de kerk: het huttenbouwen voor basisschoolkinderen in de eerste week van de zomervakantie gaat ook dit jaar door.

Dat dankzij enkele enthousiaste vrijwilligers met steun van Incluzio. Op dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 juli kan er getimmerd worden op het parkeerterrein bij sporthal De Bloemerd in Leiderdorp. Kijk voor meer informatie op Facebook: Huttenbouw Leiderdorp en volg de berichtgeving in deze krant. .

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>