NLdoet klussers aan de slag in muziekschool The Doors | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Maatschappelijk

NLdoet klussers aan de slag in muziekschool The Doors

Wethouder Angelique Beekhuizen schroeft het kamernummer van een deur die ondertussen schoongemaakt wordt door Bernadette Pollen van Stichting MOL.
Wethouder Angelique Beekhuizen schroeft het kamernummer van een deur die ondertussen schoongemaakt wordt door Bernadette Pollen van Stichting MOL. (Foto: J.P. Kranenburg)

In de Leiderdorpse muziekschool The Doors wordt vandaag hard gewerkt. Niet aan het in de vingers krijgen van een nieuw muziekstuk, maar aan het opknappen van het pand van de Stichting Muziekonderwijs Leiderdorp (MOL) aan de Berkenkade 7. Een handvol vrijwilligers was in het kader van de landelijke vrijwilligersactie NLdoet om 10 uur vanochtend al paraat om de binnendeuren een facelift te geven. Onder hen ook wethouder Angelique Beekhuizen-Wesseling.

Na schoonmaken, schuren en bijwerken krijgen alle deuren een fraai kleurtje, dat per deur verschilt. "Zo kunnen we straks bijvoorbeeld aangeven dat vioolles in de groene kamer is en fluitles in de roze kamer", aldus docente en bestuurslid Bernadette Pollen van Stichting MOL, die zelf ook de handen uit de mouwen stak.

Ook op andere plekken in Leiderdorp zijn vrijwilligers vandaag en morgen, tijdens de NLdoet dagen, aan het klussen. Kijk voor meer informatie op www.nldoet.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>