Swift Marktplaats voor een Handbike | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl

Swift Marktplaats voor een Handbike

aterdag 9 februari organiseren de Swift Ladies een Swift Marktplaats van 10 tot 13 uur.

Wat houdt dit in? Op deze dag kun je fietsspullen verkopen en natuurlijk kun je deze ook kopen. Je kunt een tafel huren en je eigen spullen verkopen of je doneert ze en wij verkopen ze. We zullen zorgen voor wat aankleding , letterlijk en figuurlijk. Dus je kunt wat lekkers eten en drinken. De sportzaak Van Bemmelen zal waarschijnlijk met wat kleding staan. We staan nog open voor meer ideeën dus wie weet. De opbrengst van deze dag gaat naar de commissie 'Aangepast fietsen' die een lang gekoesterde wens heeft om een (tweedehands) handbike aan te schaffen. Kosten 500 euro!

Wat vragen wij?
We willen graag iedereen oproepen mee te helpen. Dit kan in de vorm van een taart bakken, kleding of fietsspullen doneren die nog in goede staat zijn, willen helpen op de dag zelf en natuurlijk ook spullen kopen. Het zou toch mooi zijn om als we die 500 euro gaan halen!

Hoe aanmelden/doneren?
Je kunt je aanmelden via Ladies@swift-leiden.nl . Wil je dan aangeven wat je wil doen. En als je een tafel wil huren om je eigen spullen te verkopen kan dit maar we verwachten wel dat een deel hiervan naar de handbike gaat. Wil je dan aangeven of je een halve of een hele tafel nodig hebt? In januari zal er in het clubhuis een doos klaar staan waarin je verkoopbare spullen in kunt doen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>