Introductietraining bij Badmintonclub De Spotvogels | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl

Introductietraining bij Badmintonclub De Spotvogels

Badmintonclub De Spotvogels start een introductietraining van 8 trainingen op woensdagavonden vanaf 20 februari 2019 in de sporthal de Bloemerd.

BC De Spotvogels is de oudste badmintonvereniging in Leiderdorp. Je kunt er zowel recreatief als ook in competitieverband wedstrijden spelen. Dit voorjaar wordt wederom de introductietrainingen georganiseerd voor deelnemers van 15 jaar en ouder. In een introductieperiode van 8 trainingen maken de spelers op een ontspannen manier kennis met de badmintonsport, onder begeleiding van een van onze badmintontrainers. De basistechnieken worden geoefend, zoals de verschillende slagen en looptechnieken. Ook worden de spelregels uitgelegd. De training is voor beginners, maar ook spelers met enige badmintonervaring kunnen meedoen. Je kunt deze introductietraining ook winnen op zaterdag 9 februari tijdens de Badmintonmanifestatie in het winkelcentrum de Winkelhof van 10:00-14:00 uur!
Tijdens deze badmintonmanifestatie start deze actie. Er wordt een prijsvraag uitgeschreven waarbij het aantal shuttles in een glazen vaas kan worden geraden. Degene die het aantal het dichtst nadert maakt kans op een gratis introductietraining van 8 weken onder begeleiding van een van onze badmintontrainers.

De introductietrainingen starten op woensdag 20 februari en worden gegeven op woensdagavond van 20.00 - 21.00 uur in sporthal De Bloemerd. Daarna kun je vrij meespelen met andere leden die op woensdagavond spelen. Een eigen racket is niet nodig; er zijn voldoende leenrackets. Deze trainingen worden afgesloten met het voorjaarstoernooi op 17 april 2019. Deelname kost 30 euro voor 8 trainingsavonden.

Aanmelden voor de introductietraining kan via info@spotvogels.nl..

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>