Tientallen vragen voor ombudsteam PvdA Leiderdorp | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl

Tientallen vragen voor ombudsteam PvdA Leiderdorp

In 2018 heeft het ombudsteam PvdA Leiderdorp tientallen hulpvragen ontvangen. Verreweg de meeste daarvan hadden te maken met zorg, zo blijkt uit het jaaroverzicht 2018 van het ombudsteam.

Heel veel vragen gingen over het verkrijgen van juiste zorg. Die zijn door het ombudsteam beantwoord of doorverwezen. De laatste maanden is het aantal vragen over het verminderen van het aantal uren voor hulp in de huishouding toegenomen.

Ook heeft het ombudsteam zich ingezet in bemiddelingen bij ambtelijke kwesties, private kwesties en schuldvragen. Door de juiste begeleiding en advies konden zij mensen verder helpen.

PvdA Leiderdorp heeft het ombudsteam enkel jaren geleden opgezet met als doel om individuele klachten van inwoners van Leiderdorp te behandelen. Iedereen met individuele geschillen, problemen of zaken met (overheids-)instanties wordt geholpen. Het team verleent advies en/of helpt bij het vinden van een oplossing. Het ombudsteam behandelt verschillende soorten klachten of problemen op onder meer het gebied van wonen, sociale zaken, belastingen, (jeugd)zorg etc. Hiermee vormt het team een aanvulling op het werk van de raadsleden die doorgaans weinig tijd hebben voor individuele zaken.

Het team is bereikbaar voor iedereen, dagelijks van 20.00 tot 21.30 uur op telefoonnummer 06 48261740 of 06 22082001 of via e-mail ombudsteam@pvdaleiderdorp.nl.  Zie ook de website www.pvdaleiderdorp.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>