Winkelhof zwaait bestuur winkeliersvereniging uit | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Op de voorste rij het bestuur van de inmiddels opgeheven Stichting Winkelhof. V.l.n.r. Frank van Houdt (Sample), Danny Bink (Danice), Paul Catsberg (Sport 2000), Marten Brederode (secretaris), vrijwilliger Cees van Giezen, Jan Abbink (penningmeester) en John Filippo (voorzitter). Bestuurslid Carla van Fulpen (Hairmatters) ontbreekt op de foto.
Op de voorste rij het bestuur van de inmiddels opgeheven Stichting Winkelhof. V.l.n.r. Frank van Houdt (Sample), Danny Bink (Danice), Paul Catsberg (Sport 2000), Marten Brederode (secretaris), vrijwilliger Cees van Giezen, Jan Abbink (penningmeester) en John Filippo (voorzitter). Bestuurslid Carla van Fulpen (Hairmatters) ontbreekt op de foto. (Foto: J.P. Kranenburg)
Ondernemers

Winkelhof zwaait bestuur winkeliersvereniging uit

Voor de allerlaatste keer hieven de bestuursleden van de Stichting Winkelhof donderdagavond 3 januari samen met de winkeliers het glas om een toost uit te brengen op het nieuwe jaar.

Door: Corrie van der Laan 

De winkeliersvereniging heeft zichzelf afgelopen najaar opgeheven. Reden was het eenzijdige besluit van Winkelhof-eigenaar Wereldhave dat de stichting voortaan geen zeggenschap meer heeft bij de besteding van het budget voor promotie van het winkelcentrum. Eigenlijk lag het ook niet in de planning dat de laatste nieuwjaarsreceptie plaats zou vinden. Het bestuur zag het jaarlijkse feestje bij Sport City Bowling niet zo zitten. Zo'n gelegenheid waarop je niet alleen terugkijkt op het afgelopen jaar maar ook vooruit blikt naar wat je in het nieuwe jaar gaat doen, was immers in feite zinloos geworden.

Maar Annemiek de Groot, die sinds jaar en dag het secretariaat van de stichting bemenst en talloze evenementen voor het winkelcentrum op poten heeft gezet, dacht daar anders over. Samen met enkele winkeliers nam zij het initiatief om een verrassings-nieuwjaarsreceptie te houden, waarbij het bestuur uitgebreid in het zonnetje werd gezet.

Namens de winkeliers bedankte Remco Filippo de bestuursleden voor hun enorme inzet en enthousiasme in de afgelopen jaren. Hij riep zijn collega's op om niet te blijven hangen in het verleden maar zich te richten op wat in de nieuwe situatie nog wèl kan. "Laten we de handen ineen slaan en in contact blijven. Alles is mogelijk, daar geloof ik in."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>