Twee flinke branden in Leiderdorpse oudejaarsnacht | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
De brandweer blust een brandende auto aan de Dennenschans.
De brandweer blust een brandende auto aan de Dennenschans. (Foto: KOEN JONGEN)

Twee flinke branden in Leiderdorpse oudejaarsnacht

De brandweer moest in Leiderdorp flink aan de bak in de laatste uren van 2018. Naast een aantal kleinere waren er ook twee flinke branden. Iets na tienen werd alarm geslagen voor een brandende auto bij de Dennenschans, een half uur later was het raak aan de Achthovenerweg, waar een groot vreugdevuur gedoofd moest worden op het erf van een boerderij.

De auto moest zelfs tweemaal geblust worden. Nadat de brandweer het vuur de eerste keer gedoofd had en doorgereden was naar een nieuwe melding aan de Klerkenhof, kwam het bericht dat de brand weer oplaaide waarop de brandweerwagen met spoed terug ging. De politie vermoed brandstichting.

Aan de Achthovenerweg was sprake van een wel heel erg groot vreugdevuur, dat tot in de wijde omgeving te zien was.

Bij beide meldingen was de politie ter plaatse, evenals de Leiderdorpse burgemeester Laila Driessen die mee reed met de politie.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>