Logo leiderdorpsweekblad.nl
Annelies Hoedt en Mariette Meulman in Winkelhof.
Annelies Hoedt en Mariette Meulman in Winkelhof. (Foto: PR)

Wereldhave steunt plan voor leenrolstoelen in Winkelhof

Winkelhof-eigenaar Wereldhave werkt graag mee aan het plan van Annelies Hoedt en Mariette Meulman om een rolstoeluitleen te starten in het Leiderdorpse winkelcentrum. Een uitgebreid gesprek met de marketing & communicatiemanager van Wereldhave afgelopen donderdag verliep positief, zo melden de beide initiatiefneemsters.

Wereldhave wil het gebruik van de leenrolstoelen faciliteren door ruimte te creëren in de Winkelhof vlakbij de invalidenparkeerplaatsen. Er zijn daarvoor twee mogelijke locaties aangewezen. De bebording in de parkeergarage die bezoekers de weg wijst naar de uitleenplek, neemt Wereldhave voor haar rekening.

Wereldhave gaat intern overleggen en onderzoeken of er ook nog wat middelen vrijgemaakt kunnen maken om een of twee leenrolstoelen aan te schaffen voor de doelgroep.  Dit moet intern nog worden overlegd en onderzocht.

Mariette en Annelies streven ernaar eerste kwartaal van 2019 te kunnen starten met vijf leenrolstoelen zodat in het nieuwe jaar ook mensen die niet zo mobiel zijn Winkelhof kunnen bezoeken.

Meer berichten