De Volksuniversiteit Leiderdorp is nog tot 10 januari gevestigd op de eerste verdieping van De Sterrentuin aan de Van Diepeningenlaan 110 in Leiderdorp.
De Volksuniversiteit Leiderdorp is nog tot 10 januari gevestigd op de eerste verdieping van De Sterrentuin aan de Van Diepeningenlaan 110 in Leiderdorp. Foto: Archieffoto: Corrie van der Laan

LVU verhuist tijdelijk naar gebouw Pluspunt

Algemeen

De Volksuniversiteit Leiderdorp (LVU) verhuist in januari van De Sterrentuin aan de Van Diepeningenlaan 110 naar het gebouw van Stichting Pluspunt aan de Splinterlaan 156 in Leiderdorp.

De verhuizing is in principe tijdelijk, zo laat voorzitter Emil Broesterhuizen van de LVU weten. Het is de bedoeling dat De Sterrentuin in de eerste helft 2020 wordt verbouwd. Daarna verwacht de LVU weer terug te keren in De Sterrentuin.

De verhuizing vindt plaats op 10 januari. Tot die dag zal het bureau in De Sterrentuin bereikbaar zijn voor vragen, afspraken, e.d. Tussen 22 december en 14 januari zijn er géén cursussen, met uitzondering van de bewegingslessen in De Sterrentuin en het Pluspuntgebouw, die tussen 5 en 12 januari gewoon doorgaan. De cursussen worden hervat op maandag 14 januari.

In het gebouw aan de Splinterlaan 156 komt ruimte omdat Pluspunt per 1 januari opgeheven wordt in verband met de overheveling van het Leiderdorpse welzijnswerk naar Incluzio.

Uit de krant