Logo leiderdorpsweekblad.nl
Creatieve Leiderdorpers verkochten vrijdagavond hun werk in De Does.
Creatieve Leiderdorpers verkochten vrijdagavond hun werk in De Does. (Foto: J.P. Kranenburg)

Kerstafette 2018 is van start gegaan

De Leiderdorpse Kerstafette 2018 is gisterenavond, 13 december, van start gegaan met een minikerstmarkt in de kantine van sportcentrum De Does.

Een tiental creatieve dorpsgenoten verkocht hier eigengemaakt werk van prima kwaliteit, zoals schilderijen, gehaakte knuffels en kerststukjes. Ook was er een kerstworkout voor de sportieve dorpsgenoten.

Vanavond barst de Kerstafette in volle hevigheid los. Om 18.00 uur wordt de grote kerstmarkt bij de Dorpskerk geopend. Bovendien zijn er op drie plekken in Leiderdorp voorstellingen en optredens.

Zaterdag zijn er van 11 uur 's ochtends tot half 11 's avonds activiteiten en optredens in de Dorpskerk, de locaties van Pluspunt en Stichting Muziekonderwijs Leiderdorp, Brasserie Park, de minitheaters in De Sterrentuin en de Willem de Zwijgerschool, en op het Hemaplein in Winkelhof. Om 4 uur start de Santarun bij sporthal De Does, om half 5 uur start warming-up voor de Sterrentocht bij Brasserie Park en om 5 uur gaan de lichtjes aan in de grote kerstboom bij de Dorpskerk. De kerstmarkt is zaterdag open van 11.00 tot 21.00 uur.

Zondagmiddag en -avond kunnen Leiderdorpers de hele middag en avond genieten van toneelvoorstellingen en concerten.

Zie de website kerstafette.nl voor het volledige programma.    

Meer berichten