Kennismaken met Incluzio Leiderdorp | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Welzijn

Kennismaken met Incluzio Leiderdorp

Incluzio Leiderdorp neemt vanaf 1 januari 2019 de taken van een aantal Leiderdorpse welzijnsorganisaties over. Vanaf die datum kan iedereen er terecht voor allerlei hulpvragen en ondersteuning. Op donderdagochtend 15 november en woensdagmiddag 21 november kunnen Leiderdorpers alvast kennis komen maken met Incluzio. Op 15 november zijn er van 10.00 tot 12.00 uur medewerkers van Incluzio aanwezig in 't Buurthuis aan de Frederik Hendriklaan 4, op 21 november van 12.30 tot 15.00 uur in Winkelhof.

De welzijnsopdrachten die met ingang van 1 janauri bij Incluzio worden ondergebracht zijn onder andere mantelzorgondersteuning (nu EVA), de inzet van schuldhulpmaatjes, de maatschappelijke begeleiding van vluchtelingen (nu Vluchtelingenwerk Leiderdorp) , en het jongeren- en ouderenwerk (nu SCw Leiderdorp oftewel Dwars en Pluspunt).

Incluzio wil graag samenwerken met inwoners. Bijvoorbeeld door hen een plek te bieden als vrijwilliger of door inwoners te faciliteren bij initiatieven die zij zelf willen nemen in de buurt. De twee bijeenkomsten in november zijn bedoeld als eerste kennismaking met inwoners. Incluzio hoort graag wat er leeft onder inwoners zodat zij hier straks goed op kan inspelen.

Op donderdagochtend 15 november in 't Buurthuis vertellen Janine de Vries en Han Paulides meer over wie Incluzio Leiderdorp is, de werkwijze en de plannen voor de komende maanden. Ook is er uiteraard alle gelegenheid om vragen te stellen en om ideeën uit te wisselen.

Ook op woensdagmiddag 21 november nodigt Incluzio Leiderdorp alle inwoners uit om langs te komen voor een kop koffie en een goed gesprek. Dat gebeurt in winkelcentrum Winkelhof. Via de videozuil kunnen voorbijgangers met suggesties voor de dienstverlening of met vragen komen.

Voor wie nu al een vraag wil stellen: Incluzio is te bereiken via e-mail leiderdorp@incluzio.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>