Klanten Hoogvliet geven gul voor Voedselbank | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
En weer wat gulle gaven voor de Voedselbank.
En weer wat gulle gaven voor de Voedselbank. (Foto: PR)
Maatschappelijk

Klanten Hoogvliet geven gul voor Voedselbank

36 volle kratten met levensmiddelen en een bedrag van € 95,50 waarvan ook nog levensmiddelen gekocht konden worden. Dat was het mooie resultaat van de inzamelingsactie voor de Voedselbank Leiden e.o. bij  de Hoogvliet in Leiderdorp.

De inzamelingsactie was georganiseerd door de Protestantse Gemeente in Leiderdorp. Diakenen van de kerkgemeenschap stonden zaterdag 3 november de gehele dag bij de supermarkt in de Leyhof om aan het winkelend publiek te vragen iets extra's te kopen voor de Voedselbank. Er werden briefjes uitgedeeld waarop stond waaraan op dit moment het meeste behoefte is. Bijna iedereen gaf gehoor aan deze oproep.

Wie deze inzameling gemist heeft en de Voedselbank wil helpen, kan iedere eerste dinsdag van de maand ook houdbare levensmiddelen en producten voor persoonlijke verzorging afgeven bij de Scheppingskerk.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>