Met hoed op in de klas kijken naar Prinsjesdag | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
De leerlingen van groep 5/6 van de Leiderdorpse Gomarusschool keken vandaag in de klas naar de live uitzending van Prinsjesdag... mèt hoed op.
De leerlingen van groep 5/6 van de Leiderdorpse Gomarusschool keken vandaag in de klas naar de live uitzending van Prinsjesdag... mèt hoed op. (Foto: PR)

Met hoed op in de klas kijken naar Prinsjesdag

De kinderen van groep 5/6 van de Gomarusschool werken deze weken aan de thema's  Tweede Kamer en Prinsjesdag. Vandaag mochten alle kinderen mèt hoed naar school komen, een leuke gewoonte onder de Tweede Kamerleden op de derde dinsdag van september.

Juf Eline Ligtenberg dook 's morgens vroeg met haar collega nog even de schuren in om te zorgen dat echt elk kind een hoed zou kunnen dragen. En ja hoor, het is gelukt!

Natuurlijk keken leerlingen én leerkrachten in alle groepen naar de live uitzending van Prinsjesdag op televisie. In groep 5/6 mochten ze dat doen mèt hoed!

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>