Brigitte van Elburg van Scarabee ontvangt de cheque uit handen van Lions Peter de Ligt (rechts op de foto) en Huibrecht Bos.
Brigitte van Elburg van Scarabee ontvangt de cheque uit handen van Lions Peter de Ligt (rechts op de foto) en Huibrecht Bos. Foto: PR

Lionsclub Leiderdorp zorgt voor muziek bij inloophuis Scarabee

Algemeen

Enkele maanden geleden was Brigitte van Elburg (bestuurslid inloophuis Scarabee) te gast bij de Lionsclub Leiderdorp om te vertellen over Scarabee, een regionaal inloophuis voor mensen geraakt door kanker. Het resultaat was een fraaie cheque die zij op maandag 3 september  ontving uit handen van Peter de Ligt (rechts op de foto) en Huibrecht Bos.

De club had inloophuis Scarabee geselecteerd als een van haar 'goede doelen' vanwege het grote aanbod van activiteiten voor (ex)-kankerpatiënten en hun naasten. De Ligt en Bos toonden zich na een rondleiding door het huis onder de indruk van de warme uitstraling en prettige sfeer. Een sfeer die binnenkort nóg aangenamer zal zijn. Want dankzij de donatie kan een muziekbox voor in de huiskamer en in de activiteitenruimte worden aangeschaft.

Inloophuis Scarabee is gevestigd aan de Oude Vest 17 in Leiden. Meer informatie plus de kalender is te vinden op www.inloophuisscarabee.nl.

Uit de krant