DC Dance feestelijk én dansend geopend | Leiderdorps Weekblad
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225593&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Leerlingen van DC Dance met oprichter Dion Hoppenbrouwer, LPL fractievoorzitter Hugo Langenberg en wethouder Jeff Gardeniers (2e, 3e en 4e van links).
Leerlingen van DC Dance met oprichter Dion Hoppenbrouwer, LPL fractievoorzitter Hugo Langenberg en wethouder Jeff Gardeniers (2e, 3e en 4e van links). (Foto: Johan Kranenburg)

DC Dance feestelijk én dansend geopend

Zaterdagmiddag 1 september opende dans- en theaterschool DC Dance op de Rietschans in Leiderdorp haar deuren. Wethouder Jeff Gardeniers en LPL-fractievoorzitter Hugo Langenberg waren aanwezig toen de dans- en theaterschool officieel in gebruik genomen werd, met - hoe kan het ook anders - héél veel dans.

DC Dance startte in 2011 in Katwijk, later volgden vestigingen in Valkenburg en Leiden-Noord. Die laatste is nu naar Leiderdorp verhuisd.

Het pand aan de Rietschans 67 is de afgelopen weken volledig verbouwd en omvat nu een kantine met grote bar, gezellige zitjes, kleedkamers en drie complete studio's; in totaal 700 m2 dans-, acteer- en zangplezier. De drie groepen van de vooropleidingsklassen wijdden de drie studio's zaterdag officieel in en gaven een stevig visitekaartje af met opzwepende choreografieën en loepzuivere zang.

Oprichter Dion Hoppenbrouwer: "DC Dance is geboren uit passie voor het dans- en theatervak. Ik hoop dat ook deze vestiging in Leiderdorp als een tweede thuis gaat voelen voor de leden, waar ze het beste uit zichzelf kunnen halen!"

Ter gelegenheid van de opening kon iedereen die dat wilde zaterdag en zondag van 's morgens tot 's avonds meedoen met gratis lessen en workshops.

De hele maand september is het mogelijk open lessen te bezoeken. Kijk voor meer informatie op www.dc-dance.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225593&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>