De Rode Sneakerz opent tweede dansstudio aan Lijnbaan | Leiderdorps Weekblad
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225593&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Kirsten Remmers (achteraan, 3e van links) en wethouder Willem Joosten (achteraan, 4e van rechts) met de demoteas voor de nieuwe locatie van de Rode Sneakerz aan de Lijnbaan.
Kirsten Remmers (achteraan, 3e van links) en wethouder Willem Joosten (achteraan, 4e van rechts) met de demoteas voor de nieuwe locatie van de Rode Sneakerz aan de Lijnbaan. (Foto: Johan Kranenburg)

De Rode Sneakerz opent tweede dansstudio aan Lijnbaan

Na drie jaar werd de dansstudio van de Leiderdorpse dansschool de Rode Sneakerz aan het Amaliaplein (naast zwembad de Does) overvol en was het tijd voor meer ruimte. Vandaar dat eigenares Kirsten Remmers een tweede locatie heeft gezocht en gevonden. Zondag 2 september werd de nieuwe dansstudio aan de Lijnbaan 3N feestelijk geopend door Remmers en sportwethouder Willem Joosten, waarbij de demoteams een showtje gaven.  

Daarna waren er gratis workshops, werden de kids mooi gemaakt door het schminkteam en waren er heerlijke drankjes en hapjes van delicatessen&slagerij Mabroek.

De tweede locatie op de Lijnbaan, op bedrijventerrein De Baanderij, is bedoeld voor de wat oudere kids en de grotere groepen. Maar ook de volwassenen waren toe aan meer lessen. Op de Lijnbaan is er ook ruimte om te loungen, te kletsen na de dansles of voor ouders die even blijven wachten tijdens de dansles onder het genot van een kopje koffie.
Op het Amaliaplein blijft De Rode Sneakerz uiteraard ook lekker dansen. In de maand september mogen belangstellenden alle lessen gratis uitproberen zo vaak als je wilt. Aanmelden is niet nodig, stap gewoon lekker binnen.

De Rode Sneakerz is ook te vinden met een kraam op de jaarmarkt aanstaande zaterdag. Wie zich hier inschrijft voor een van de lessen ontvangt een cadeautje.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225593&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>