Enkele van de vele vrijwilligers in Leiderdorp: de mannen die spullen repareren tijdens het maandelijkse Repair Café in Gading.
Enkele van de vele vrijwilligers in Leiderdorp: de mannen die spullen repareren tijdens het maandelijkse Repair Café in Gading. Foto: Archieffoto: Johan Kranenburg

Waarderingsactie vrijwilligers Leiderdorp op zaterdag 8 september

Algemeen

Vrijwilligers geven aandacht, keer op keer, aan hun medemens, dieren in nood, de natuur en op vele andere manieren. Ze zijn het cement van de samenleving. De gemeente Leiderdorp waardeert alle vrijwilligers in het dorp enorm en zet ze daarom op zaterdagmiddag 8 september, tijdens de Jaarmarkt Leiderdorp en de Vriendenfeesten,  in het zonnetje.

Sportvrijwilligers, kunstzinnige vrijwilligers, actieve buren, … iedereen in en uit Leiderdorp die zich op welke manier dan ook vrijwillig inzet is van harte welkom bij de Waarderingsactie Vrijwilligers 2018, van 16.30 tot 18.30 in de feesttent op het grote grasveld van Park de Houtkamp. De Leiderdorpse wethouder Angelique Beekhuizen, met onder andere het programma Meedoen in Leiderdorp in haar portefeuille, opent de waarderingsactie met een dankwoord aan al de vrijwilligers.

Ontmoet andere vrijwilligers, geniet van optredens van Afrikaanse percussie en dans door Attaaya en neem deel aan de loterij met mooie prijzen van lokale ondernemers. Naast de optredens zorgen een goochelaar en postdame voor vermaak en kunnen kinderen geschminkt worden en op het springkussen. Dit alles onder het genot van gratis hapjes en drankjes.

Voor aanmelden en meer informatie, kijk op www.i-doe.nl/agenda of neem contact op met John Witteman via tel. (071) 5160477 of e-mail john@i-doe.nl Wie zich aanmeldt, ontvangt een bewijs voor de consumptiebonnen en loten.

De Waarderingsactie Vrijwilligers 2018 wordt georganiseerd door de gemeente Leiderdorp in samenwerking met iDOE. Met dank aan de vrijwilligers van Stichting Vrienden van het Oude Dorp, die de feesttent en faciliteiten beschikbaar stellen.

Uit de krant