Clown Jofri verbluft, vertedert en vermaakt met subtiele goocheltrucs en zijn komische talent.
Clown Jofri verbluft, vertedert en vermaakt met subtiele goocheltrucs en zijn komische talent. Foto: Piet-Hein Out

Magic Circus komt naar Leiderdorp

Algemeen

Magic Circus, het Nederlands Stadscircus, raast door het land met de nieuwe moderne voorstelling: 'Hoe dan?!'. De 6-masten circustent staat van maandag 20 tot en met woensdag 22 augustus op het Statendaalderplein bij winkelcentrum Winkelhof.

Waar andere circussen blijven hangen in oubollige tradities met veren en volgeschminkte 'enge' clowns is het Magic Circus nieuwe wegen ingeslagen. Dit jaar is alles veilig en safe met beveiliger Dave. Hij bewaakt de Magic Dome circustent met zijn eigenwijze waakhonden. Dat is maar goed ook, want een clown die onderweg is naar Tirol en het wil laten sneeuwen, verdachte pakketjes, levende koffers en krachtpatsers uit het Osmeens Staatscircus moet je goed in de gaten houden.

De voorstellingen in Leiderdorp zijn maandag 20 augustus om 19.00 uur, dinsdag 21 augustus om 16.00 en 19.00 uur en woensdag 22 augustus om 16.00 uur. De entreeprijzen liggen tussen de €12,- en €19,- afhankelijk van leeftijd en zitplaatscategorie. Kaarten zijn vanaf een uur voor aanvang verkrijgbaar aan de circuskassa. De voorverkoop bij iedere vestiging van Primera of via www.magic-circus.nl stopt 180 minuten voor de voorstelling.

Uit de krant