Incluzio definitieve winnaar aanbesteding welzijnswerk Leiderdorp | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Foto: Johan Kranenburg
Welzijn

Incluzio definitieve winnaar aanbesteding welzijnswerk Leiderdorp

Het Leiderdorps Weekblad meldde het al in de krant van 18 juli, maar nu is het officieel: Incluzio B.V.  gaat per 1 januari 2019 het welzijnswerk in Leiderdorp organiseren.

De gemeente Leiderdorp heeft de aanbesteding 'Samen Leiderdorp- een goede basis' op donderdag 2 augustus definitief aan het Schiedamse bedrijf gegund. Het gaat om het organiseren van (delen van) het welzijnswerk (o.a. ouderenwerk en jongerenwerk), vluchtelingenondersteuning, delen van de Wet maatschappelijke ondersteuning en het organiseren van activiteiten die bijdragen aan het welzijn van alle inwoners van Leiderdorp.

Incluzio B.V. gaf met haar inschrijving blijk van een stevige visie en een frisse eigentijdse blik, zo meldt de gemeente, die aangeeft dat Leiderdorp met deze opdracht wil komen tot samenhangend, dekkend aanbod dat wordt georganiseerd door één herkenbare partij. Deze partij is verantwoordelijk voor het bieden van passende hulp en ondersteuning aan alle inwoners.

Er wordt nu een overeenkomst voor de uitvoering van de opdracht opgesteld. Zodra deze gereed is, volgt er een moment van ondertekening door de gemeente en Incluzio B.V.
Meer informatie over de opdracht en de aanbesteding is te vinden op www.leiderdorp.nl/samenleiderdorp.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>