Inzameling voor voedselbank | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Foto: PR
Maatschappelijk

Inzameling voor voedselbank

Ook in de zomer organiseert de Protestantse Gemeente Leiderdorp de maandelijkse inzameling voor de Voedselbank Leiden. Op dinsdag 7 augustus staand de vrijwilligers van 9 uur 's ochtends tot half vijf 's klaar op het plein van de Scheppingskerk om houdbare levensmiddelen in ontvangst te nemen.

Er is behoefte aan pakken met pasta's en rijst, bijpassende sauzen, zonnebloem- of olijfolie,  blikken met soep, vis, groente of bonen,  gedroogde vruchten, koffie, suiker, thee, broodbeleg, een zak met aardappels. Maar  ook wasmiddelen en verzorgingsartikelen zijn welkom. Na afloop worden alle kratten door een chauffeur van de voedselbank opgehaald.

Voor giften staat er in de hal van de kerk een geldbusje. Van de opbrengst worden in overleg met de voedselbank ook levensmiddelen gekocht. Vorige maand konden er zestienkratten met levensmiddelen en toiletartikelen gevuld worden en zat er € 230,-  in het geldbusje.

De Scheppingskerk ligt aan de Van Poelgeestlaan 2 (hoek Laan van Ouderzorg) in Leiderdorp.  

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>