O'G3NE komt op 8 september naar Leiderdorp.
O'G3NE komt op 8 september naar Leiderdorp. Foto: William Rutten

O'G3NE treedt op tijdens Jaarmarkt Leiderdorp

Algemeen

O'G3NE treedt zaterdag 8 september op tijdens de allereerste editie van Jaarmarkt Leiderdorp. De drie zussen zingen om 17.00 uur op het Winkelhofplein.

De zussen Lisa, Amy en Shelley Vol (O'G3NE) wonnen in 2014 de finale van The Voice of Holland. De zangeressen treden een half uur op.

Op het podium van het Winkelhofplein zijn er gedurende de hele jaarmarkt diverse optredens van lokale acts, waaronder de Leidse groep Barry Badpak.

100 kramen en foodtrucks

De jaarmarkt in Leiderdorp bestaat uit honderd kramen. Lokale bedrijven en verenigingen/instellingen presenteren zich op de Laan van Berendrecht. Kramen zijn nog te reserveren via www.jaarmarktleiderdorp.nl Verder zijn er het FloreoKidsplein met kinderactiviteiten, het ActiVite zorgplein en het Van Haasteren autoplein. Ter hoogte van winkelcentrum Santhorst wordt een foodtruckplein gecreëerd.

De Leiderdorpse jaarmarkt wordt zaterdag 8 september om 13.00 uur geopend door burgemeester Laila Driessen en duurt tot 21.00 uur. Het evenement vindt plaats op het Winkelhofplein en de Laan van Berendrecht. Aansluitend is er de Disco Classics Party 'Terug naar de Koets-O-Theek' in park De Houtkamp.

Uit de krant