Het nieuwe college van B&W van de gemeente Wassenaar met derde van links Leiderdorper Kees Wassenaar. Verder op de foto v.l.n.r. gemeentesecretaris Hélène Oppatja, kandidaat wethouder Inge Zweerts de Jong (Lokaal Wassenaar), burgemeester Frank Koen, kandidaat wethouder Carolien Klaver (VVD-Wassenaar), kandidaat wethouder Hubert Schokker (CDA-Wassenaar) en kandidaat wethouder Lia de Ridder (D66-Wassenaar).
Het nieuwe college van B&W van de gemeente Wassenaar met derde van links Leiderdorper Kees Wassenaar. Verder op de foto v.l.n.r. gemeentesecretaris Hélène Oppatja, kandidaat wethouder Inge Zweerts de Jong (Lokaal Wassenaar), burgemeester Frank Koen, kandidaat wethouder Carolien Klaver (VVD-Wassenaar), kandidaat wethouder Hubert Schokker (CDA-Wassenaar) en kandidaat wethouder Lia de Ridder (D66-Wassenaar). Foto: PR

Kees Wassenaar wordt wethouder in Wassenaar

Algemeen

Leiderdorper Kees Wassenaar is wethouderskandidaat voor de VVD in de gemeente Wassenaar.

Kees Wassenaar was tot voor kort wethouder in Leiderdorp. Die functie heeft hij alles bij elkaar ruim tien jaar vervuld. Hij werd bij zijn afscheid, op 28 mei, onderscheiden met de Zilveren Speld van Leiderdorp.

In Wassenaar is hij een van de vijf kandidaat-wethouders in het nieuwe college dat wordt gevormd door VVD, Lokaal Wassenaar!, CDA en D66.  De wethouders worden geïnstalleerd in de raadsvergadering van dinsdag 3 juli.

Uit de krant