De Vriendenfeesten staan ook dit jaar weer het teken van muziek, ontmoeting en gezelligheid.  (Archieffoto: Johan Kranenburg)
De Vriendenfeesten staan ook dit jaar weer het teken van muziek, ontmoeting en gezelligheid. (Archieffoto: Johan Kranenburg)

Vriendenfeesten in De Houtkamp op 7, 8 en 9 september

Algemeen

De Vrienden van het Oude Dorp hebben de vergunning gekregen om in het eerste weekend van september weer de Vriendenfeesten in Park de Houtkamp te organiseren. Dit weekend zal weer in het teken staan van muziek, ontmoeting en gezelligheid. "We hebben er weer veel zin om een mooi geslaagd feestweekend te organiseren", zegt voorzitter Fried de Rave,

In het programma zijn de oude vertrouwde elementen zoals de uitmarkt en de Disco Classics 'Terug naar de Koets O 'Theek' op zaterdag 8 september en het Klootschietfestijn en de Unity.NL tour op zondag 9 september natuurlijk weer aanwezig.

"Op vrijdagavond 7 september gaan we, na het succes van vorig jaar, wederom met de Vriendenquiz aan de slag. " aldus De Rave. "De Vriendenquiz is een hele ontspannen quiz met leuke vragen en gezelligheid. Deze quiz staat open voor vriendenteams, straten, bedrijven, clubs of verenigingen, Een team bestaat uit maximaal 5 deelnemers en een gewone tafel kost 10 euro. Maar er zijn ook speciale arrangementen voor een tafel met drankjes en een bittergarnituur te regelen. Ideaal voor een bedrijfsuitje en dit jaar groter dan de vorige keer", zegt medeorganisator Jan Suijkerbuijk.

Niet helemaal nieuw, maar wel in een nieuw jasje is de Vriendenfair.  Bedrijven en particulieren kunnen hun spullen en spulletjes te koop aanbieden door een kraam te huren. Ook ideaal voor verenigingen en instellingen om hun plannen voor het nieuwe seizoen bekend te maken. Dit onderdeel sluit daarom heel goed aan bij de Culturele Uitmarkt op zaterdag.

Op www.vriendenfeesten.nl staat het hele programma dag voor dag beschreven. Meer informatie is te krijgen bij de organisatie via info@vriendenfeesten.nl of info@oudedorp.nl

"Hou de website en onze pagina op Facebook in de gaten", aldus voorzitter De Rave.

Uit de krant