Afbeelding
Foto: Johan Kranenburg

Gemeentehuis blijkt prima expositieruimte

Algemeen

"We krijgen alleen maar positieve reacties", zei Ellen Cazemier van de Kunstkring Leiderdorp zaterdagochtend toch wel wat opgelucht. Voor de eerste keer vindt de expositie voor amateur kunstenaars, die de Kunstkring om het jaar organiseert, plaats in het Leiderdorpse gemeentehuis. En dat pakt goed uit.

Het atrium van het gemeentehuis is voor de duur van het weekend met panelen voor het hangende werk en stevige tafels voor het staande werk omgevormd tot een grote, en dankzij het mooie weer lekker lichte expositieruimte. Waarin de ruim 150 kunstwerken van zo'n tachtig amateurkunstenaars fraai tot hun recht komen.

Toen wethouder Jeff Gardeniers de tentoonstelling zaterdag om 11 uur opende, was het al razend druk met natuurlijk veel exposanten, maar ook heel veel belangstellenden. Die prettig verrast werden door het niveau van het gebodene.

De tentoonstelling is ook vandaag, zondag 8 april, nog te bezichtigen. Het gemeentehuis aan de Willem-Alexanderlaan 1 is geopend van 11.00 tot 16.30 uur.  De toegang is gratis.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant