De ondertekening van het overnamecontract.
De ondertekening van het overnamecontract.

Beveiliger Huschka breidt werkgebied uit

Algemeen

Het Leiderdorpse beveiligingsbedrijf Huschka Groep BV heeft haar werkgebied uitgebreid door de overname van de BBD Groep BV uit Bodegraven.

Algemeen directeur Leen Vonk van de BBD Groep BV heeft, na constructieve en positieve onderhandelingen, op donderdag 15 maart vandaag bij de notaris de aandelen van de BBD Groep BV aan de Huschka Groep BV overhandigd. Emill de Waal, algemeen directeur van de Huschka Groep BV: "Wij zijn, mede gelet op de paralellen met de BBD Groep BV, zeer verheugd met deze uitbreiding. Door de overname realiseren wij niet alleen een verdere groei van onze onderneming met omzet en het aantal medewerkers, maar vergroten wij ook ons werkgebied. Strategisch verstevigen wij hiermee de groei naar Haaglanden. Het dienstenpakket van beide ondernemingen is zeer complementair waardoor wij onze klanten een totaaloplossing kunnen bieden. De servicecentrale van BBD is hier onderdeel van."

De BBD Groep BV bestaat uit twee werkmaatschappijen, te weten de BBD Mobiele Surveillance BV en de BBD Security & Facility BV. De BBD Groep BV blijft onder de Huschka Groep BV zelfstandig opereren. Leen Vonk blijft voor nog minimaal drie jaar betrokken bij de onderneming.


Uit de krant