Afbeelding
Foto: PR

Trampolinepark opent zaterdag in Leiderdorp

Algemeen

Leiderdorp krijgt er een attractie bij. Zaterdag 17 maart om 10.00 uur opent TRIXS Trampolinepark de deuren  van haar tweede vestiging, aan de Weversbaan 7 - 8 te Leiderdorp.

Trampolinespringen wordt in Nederland steeds populairder. Trixs heeft al ruim 3,5 jaar een vestiging in Leidschendam en breidt uit met een splinternieuwe groot trampoline park met de nieuwste innovaties als Ninja court, Battle beam, Interactive wall, High Performance, Foam Pit, Dodgeball en Basketball. Als eerste in de hele Benelux heeft TRIXS zeshoekige trampolines..

Iedereen kan trampolinespringen bij TRIXS, waar passie voor sport & entertainment samenkomen. Ook de allerkleinsten worden natuurlijk niet vergeten. Ze kunnen springen, klauteren en spelletjes spelen bij Mini-TRIXS in een afgesloten gedeelte met onder meer mini trampolines voor kinderen tot en met 4 jaar. De Mini-TRIXS is erg uitdagend en goed voor de motorische ontwikkeling van kinderen.

Het Team van TRIXS deelt graag hun jarenlange ervaring en passie voor trampolinespringen zodat een ieder op een leuke en gezonde wijze fit kan blijven. Zij zorgen ervoor dat er op verschillende manieren en voor een ieder wat wils is bij TRIXS trampoline park, waar kwaliteit en veiligheid centraal staat. Zo worden naast de free jump uurtjes ook nog verschillende activiteiten georganiseerd van Jump cursussen, kinderfeestjes met een apart ontvangst ruimte, bedrijfsuitjes tot fitness lessen op de trampoline. Zelfs voor senioren zullen er lessen verzorgd worden.

Ook een gezellige horeca- en lounge area ontbreekt niet. Zo is er een kleine rooftop gemaakt waar bezoekers kunnen genieten van een kop koffie of iets lekkers kunnen eten.

Meer informatie is te vinden op de facebook pagina en website Trixs.nl.

Afbeelding

Uit de krant