Wandelen naar het nieuwe RCL clubhuis | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Een artists impression van het nieuwe clubgebouw van RCL.
Een artists impression van het nieuwe clubgebouw van RCL. (Foto: PR)
Sport

Wandelen naar het nieuwe RCL clubhuis

Donderdagavond 8 maart om 8 uur vindt de officiële opening en sleuteloverdracht van het nieuwe RCL clubhuis in de Bloemerd plaats. De Leiderdorpse voetbalvereniging gaat daar vanzelfsprekend een feest van maken.  

Jeugdspelers en diverse genodigden komen om 7 uur diezelfde avond bijeen voor Grand Café Hofplein bij winkelcentrum Winkelhof. Daar start om 19.15 uur een historische wandeling naar de Bloemerd. De RCL-spelers dragen allemaal lampionnen en worden voorafgegaan en begeleid door het Leiderdorpse muziekkorps Tamarco. De spelersstoet heeft ook een grote sleutel bij zich die bij aankomst bij het nieuwe clubgebouw aan het bestuur overhandigd zal worden.

De route van de wandeling loopt vanaf het plein bij de Winkelhof naar de Gallaslaan en dan door naar de Bloemerd. De aankomst aldaar wordt omstreeks 19.45 uur verwacht, waar dan het officiële gedeelte gaat beginnen.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om de spelersstoet op de Gallaslaan aan te moedigen of ter plekke de sleuteloverhandiging mee te maken. Want heel Leiderdorp mag er best een beetje trots op zijn dat RCL, en dus Leiderdorp, zo'n prachtige sportaccommodatie rijker is geworden.

Het officiële gedeelte boven in het clubhuis is avond alleen toegankelijk voor genodigden. Dit in verband met de maximale hoeveelheid toegestane personen. Maar natuurlijk is iedereen op trainingsavonden en wedstrijddagen hartelijk welkom om dit het nieuwe 'sportpaleisje' te komen bewonderen.

Op zaterdag 7 april  volgt een feestelijke openingsdag voor alle RCL'ers en Leiderdorpers met een groot aantal aparte festiviteiten. Informatie daarover komt nog.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>