Een vrolijke groep Pluspunt lunchgasten met rechts achteraan Tom Mentink en gehurkt rechts vooraan Brigitte van Elburg van de VVD.
Een vrolijke groep Pluspunt lunchgasten met rechts achteraan Tom Mentink en gehurkt rechts vooraan Brigitte van Elburg van de VVD. Foto: Johan Kranenburg

VVD schuift aan bij Pluspunt lunch

Algemeen

Op 13 februari schoven Brigitte van Elburg en Tom Mentink, kandidaat-raadsleden van de VVD, aan bij de maandelijkse 'lunch op dinsdag' van Pluspunt.

Het gesprek ging natuurlijk over de naderende verkiezingen, maar vooral over de voorzieningen ("Pluspunt moet blijven"), over prominente plekken in Leiderdorp, zaken die goed gaan en zaken die bijdragen om het thuisgevoel te vergroten.

De meeste aanwezigen waren tevreden over hun woning en over de nabijheid van het zwembad, bibliotheek en winkels. Evenals over het aanbod van activiteiten van Pluspunt en buurthuizen zoals het Zijlkwartier.

Ronduit ontevreden was vrijwel iedereen over het onderhoud van het groen in hun straat. Dat moet beter! En dit geldt ook voor de gevaarlijke kieren en kuilen van de troittoirs langs het Engelendaal en op andere plaatsen en in het dorp.

Uit de krant