Samen op weg naar een nieuwe editie van de Leiden Marathon. V.l.n.r. Tjeerd Scheffer, voorzitter Leiden Marathon, Teuntje van Delft, hoofdredacteur Uitgeverij Verhagen en Dirk Bouman, directeur Uitgeverij Verhagen.
Samen op weg naar een nieuwe editie van de Leiden Marathon. V.l.n.r. Tjeerd Scheffer, voorzitter Leiden Marathon, Teuntje van Delft, hoofdredacteur Uitgeverij Verhagen en Dirk Bouman, directeur Uitgeverij Verhagen. Foto: Peter van Evert

Uitgeverij Verhagen Mediapartner Leiden Marathon

Algemeen

Tjeerd Scheffer, voorzitter van Leiden Marathon en Dirk Bouman, directeur van Uitgeverij Verhagen hebben afgelopen week op feestelijke wijze hun samenwerkingsovereenkomst bekrachtigd met een handtekening. Uitgeverij Verhagen is hiermee gedurende drie jaar Mediapartner van de Leiden Marathon en zal er alles aan doen dit grootscheepse evenement voor het voetlicht te brengen.

Uitgeverij Verhagen is uitgever van de Leydenaer en meerdere huis-aan-huisbladen in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en de Duin- en Bollensstreek.Dirk Bouman, directeur van Verhagen is blij met de overeenkomst en bedankte Scheffer voor het gestelde vertrouwen. "Wij zijn trots op de samenwerking en verheugd dat we dit evenement, dat zo'n grote impact heeft in ons hele verspreidingsgebied en Leiden als marathonstad op de kaart heeft gezet, te ondersteunen. Als mediapartner gaan we deze prachtige organisatie promoten bij onze lezers en uiteraard voorzien we ons hele gebied ruim voor de Leiden Marathon op 26 en 27 mei van de Marathonkrant."

Voorzitter Tjeerd Scheffer, in 1991 initiatiefnemer van de marathon, is blij met de gemaakte afspraken. "Uitgeverij Verhagen is voor ons een bekende en vertrouwde partner. We zijn blij dat Verhagen met de Leydenaer terug is in Leiden zodat we weer kunnen samenwerken. Samen kunnen nog meer lopers, vrijwilligers en sponsoren enthousiasmeren voor dit grandioze evenement. Ook nu hebben zich al weer duizenden lopers gemeld en stevenen we af op een waardevolle happening. Wij zien vol vertrouwen deze samenwerking tegemoet."

Uit de krant