De Spotvogels 1 kampioen | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Het kampioensteam bestaat uit de vaste spelers Tessa Schild, Nienke Berkhoudt, Pepijn van Empelen (captain), Hilde van Dijk, Martin Woudstra, Gunawan Kirana en Ronald Kluivers. Op de foto ontbreken de invalspelers Wim Koree en Maureen Westerkamp.
Het kampioensteam bestaat uit de vaste spelers Tessa Schild, Nienke Berkhoudt, Pepijn van Empelen (captain), Hilde van Dijk, Martin Woudstra, Gunawan Kirana en Ronald Kluivers. Op de foto ontbreken de invalspelers Wim Koree en Maureen Westerkamp. (Foto: PR spotvogels)
Sport

De Spotvogels 1 kampioen

Het eerste seniorenteam van de Leiderdorpse badmintonclub De Spotvogels is zaterdag 27 januari kampioen geworden in de najaarscompetitie van de Badmintonbond Nederland, afdeling Zuid-West, 7e klasse afdeling 2.

Dankzij veel enthousiasme, doorzettingsvermogen en vooral de wil om te winnen is het hen gelukt de laatste wedstrijden zodanig naar hun hand te zetten dat het kampioenschap hen niet meer kon ontglippen en ook daadwerkelijk is binnen gehaald. Daarbij was natuurlijk ook de goede training en begeleiding door Priscilla van Stenus en Maureen Westerkamp van cruciaal belang.   

Van de 14 wedstrijden zijn er 11 gewonnen, 2 gelijkgespeeld en slechts 1 verloren. Een ware prestatie voor een team dat voor de eerste keer deelnam aan deze competitie. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>