De top 3 van de kandidatenlijst van de ChristenUnie_SGP Leiderdorp, v.l.n.r. Annemarie van der Plas, lijsttrekker Geert Schipaanboord en Arie Janssen.
De top 3 van de kandidatenlijst van de ChristenUnie_SGP Leiderdorp, v.l.n.r. Annemarie van der Plas, lijsttrekker Geert Schipaanboord en Arie Janssen. Foto: PR

ChristenUnie-SGP vraagt aandacht voor eenzaamheid in Leiderdorp

Algemeen

Geert Schipaanboord, Arie Janssen en Annemarie van der Plas, de top 3 van de kandidatenlijst van ChristenUnie-SGP Leiderdorp, hebben zaterdag kaarsen uitgedeeld aan bezoekers van de Winkelhof.

Met welke Leiderdorper deelt u deze kaars?", stond op de kaartje dat met de kaarsen werd uitgedeeld. Veel Leiderdorpers namen de kaarsen aan. Uit de gesprekken blijkt dat het thema eenzaamheid leeft.

Arie Janssen (nr 2 op de lijst): "Uit onderzoek blijkt dat 35 procent van de Leiderdorpers aangeeft wel eens eenzaam te zijn. In ons programma stellen we voor dat in alle wijken van Leiderdorp een plaats is, bijvoorbeeld bij een wijkvereniging, sportvereniging of kerk, waar mensen een praatje kunnen maken. Verder willen we dat vanuit het Sociaal Team of Pluspunt alle 75+ers regelmatig een bezoek krijgen."

Voor meer concrete voorstellen zie leiderdorp.christenunie-sgp.nl

Uit de krant