Een aantal schilderijen op de expositie van 2016.
Een aantal schilderijen op de expositie van 2016. Foto: PR kunstkring

Oproep aan amateurkunstenaars

Algemeen

In het weekend van 7 en 8 april 2018 organiseert Kunstkring Leiderdorp voor de twaalfde keer een expositie voor amateurkunstenaars. Ditmaal in het atrium van het gemeentehuis van Leiderdorp. Wie het leuk vindt zijn/haar werk aan een divers publiek te tonen, wordt uitgenodigd om zich tot uiterlijk 15 februari in te schrijven via www.kunstkringleiderdorp.nl.

Met dit tweejaarlijkse evenement biedt Kunstkring Leiderdorp amateurkunstenaars uit Leiderdorp en omgeving weer een unieke kans te exposeren voor een divers publiek. Wat betreft de te gebruiken technieken gelden geen beperkingen; tekeningen en alle schildertechnieken, etsen, foto's, textiele werkvormen en ruimtelijk werk in glas, hout, steen, brons en keramiek zijn welkom. De deelnemers bepalen zelf wat ze inzenden, maar er geldt een maximum van twee werkstukken. Er vindt geen selectie plaats. Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Tijdens de tentoonstelling kan het werk ook te koop worden aangeboden.

Deelname kost 5 euro. De inleverdatum is vrijdagmiddag 6 april, de opening van de expositie is zaterdagochtend 7 april. De voorgaande exposities waren een groot succes en trokken veel publiek. In 2016 leverden zo'n negentig amateurkunstenaars zeer divers werk in.

Neem voor eventuele vragen contact op met Nel Wijsman via tel. (071) 5415522.

Uit de krant