Voorzitter Danielle Melissen spreekt de leden van de dit jaar 73 jaar oude Buurtvereniging Zijlkwartier toe in het verenigingsgebouw aan de Van der Marckstraat.
Voorzitter Danielle Melissen spreekt de leden van de dit jaar 73 jaar oude Buurtvereniging Zijlkwartier toe in het verenigingsgebouw aan de Van der Marckstraat. Foto: Johan Kranenburg

Stilte voor de storm voor Zijlkwartier

Algemeen

Voor Buurtvereniging Zijlkwartier wordt 2018 een jaar van 'stilte voor de storm', zo kondigde voorzitter Daniëlle Melissen aan tijdens de nieuwjaarsreceptie op zondag 7 januari.

In 2020 bestaat de oudste buurtvereniging van Leiderdorp 75 jaar, wat betekent dat in 2019 keihard gewerkt gaat worden aan een mooi jubileumprogramma. Maar komend jaar zal vrij rustig zijn. "Al starten we wel vast met het nadenken over de viering van het jubileum."

Terugkijkend op 2017 kon Melissen alleen maar tevreden zijn. Er is weer veel georganiseerd voor de leden en de vereniging heeft bovendien een mooi kerstdiner kunnen aanbieden aan Leiderdorpse senioren. "We hebben zelfs een kleine stijging in het ledenaantal kunnen noteren", aldus de voorzitter, die benadrukte dat niets van dit alles mogelijk was geweest zonder de vele toegewijde vrijwilligers. "Zonder vrijwilligers zouden we als bestuur niets te doen hebben want dan zou het Zijlkwartier niet kunnen bestaan."

Uit de krant