Logo leiderdorpsweekblad.nl
De Appassionatomannen weten het uit ervaring: zingen is goed voor lichaam en geest. | Foto: J.P. Kranenburg
De Appassionatomannen weten het uit ervaring: zingen is goed voor lichaam en geest. | Foto: J.P. Kranenburg (Foto: Johan Kranenburg)

Appassionato-mannen hebben volop redenen om te zingen

Meisjes die fluiten krijgen – spreekwoordelijk - jongens met duiten. En zingende mannen? Bij het vierstemmig gemengd koor Appassionato worden mannen op handen gedragen… maar dat is zeker niet de enige reden waarom mannen (zouden moeten) zingen. De mannen bij Appassionato hebben eens op een rijtje gezet waarom zij het zingen bij het koor zo leuk vinden. Hun verhaal is te lezen in het Leiderdorps Weekblad van woensdag 6 december. 

Ondertussen vast deze oproep:  Mannen uit Leiden/Leiderdorp e.o. zijn méér dan welkom bij Vierstemmig Gemengd Koor Appassionato. Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 kunnen belangstellenden kennis te komen maken in de repetitieruimte in basisschool 't Bolwerk aan de Klerkenhof 1 in Leiderdorp. Bel voor meer informatie naar José Verhage (071- 5765026), stuur een e-mail naar info@appassionato.nl of kijk op de website www.appassionato.nl.

Meer berichten