Logo leiderdorpsweekblad.nl
Door de bijdrage uit het Rabobank Wensenfonds klimmen en klauteren de kinderen van de Koningin Julianaschool op een nieuw parcours die geplaatst werd op het onlangs gerenoveerde schoolplein.| Archieffoto: PR
Door de bijdrage uit het Rabobank Wensenfonds klimmen en klauteren de kinderen van de Koningin Julianaschool op een nieuw parcours die geplaatst werd op het onlangs gerenoveerde schoolplein.| Archieffoto: PR (Foto: PR)

Acht Leiderdorpse kanshebbers voor Wensenfonds Rabobank Leiden-Katwijk

FloreoKids, Leiderdorpse reddingsbrigade, PCB Regenboog, Protestantse Gemeente te Leiderdorp, Stichting Leiderdorps Museum, Stichting Muziekonderwijs Leiderdorp en omstreken, Stichting Vrienden van de Koningin Juliana School en Stichting Vrienden van Nieuw Buitenzorg. Dat zijn de acht gelukkige verenigingen en stichtingen uit Leiderdorp wiens aanvraag genomineerd is voor het Wensenfonds van Rabobank Leiden-Katwijk. Klanten en leden van de Rabobank kunnen tot en met zondag 17 december stemmen op hun favoriete clubwensen via de website www.rabobank.nl/leidenkatwijk.

Dit jaar dienden meer dan 90 verenigingen en stichtingen in het werkgebied van de bank een aanvraag in bij het Wensenfonds, een nieuw record. De selectiecommissie, bestaande uit ledenraadsleden en collega's van de bank, nomineerden 55 hiervan. Vanaf 25 november kunnen klanten en leden van de Rabobank stemmen op hun favoriete clubwensen.

Het Wensenfonds versterkt
Rabobank Leiden-Katwijk stelt een deel van haar nettowinst beschikbaar voor het Wensenfonds. Hiermee helpt de bank met het versterken van lokale omgeving via verenigingen en stichtingen in het werkgebied. Zij zijn een essentieel onderdeel van de omgeving, zo is de overtuiging van de bank. Het zorgt voor verbinding, ontmoeting, samenwerking en betrokkenheid in plaatsen, wijken enzovoorts.
 

Stemmen
Door te stemmen bepalen klanten en leden van de bank welke wensen uitkomen én welk bedrag er op de cheque komt te staan tijdens de uitreiking. Per e-mail of post hebben klanten en leden een persoonlijke inlogcode ontvangen om drie stemmen van € 25 te verdelen. Dit betekent één stem per categorie en dus in totaal € 75. Leden hebben zelfs de mogelijkheid om € 100 te verdelen over lokale verenigingen en stichtingen. Zij hebben één extra stem en mogen deze naar eigen wens inzetten.
Op www.rabobank.nl/leidenkatwijk kunnen klanten terecht om hun stem uit te brengen, dit is mogelijk tot en met zondag 17 december. 

Bekendmaking winnaars
Eind januari vindt de bekendmaking van de winnaars plaats. Deze avond is bedoeld voor alle sociaal-maatschappelijke instellingen in de omgeving van de bank en klanten die hierbij betrokken zijn. Doel van het programma is verenigingen en stichtingen nog verder te ondersteunen in al in hun activiteiten. Houd de website van Rabobank Leiden-Katwijk en social media-kanalen in de gaten om de exacte datum te noteren.

Meer berichten