ChristenUnie-SGP met jonge top 5 de gemeenteraadsverkiezingen in
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Lijsttrekker Geert Schipaanboord van de ChristenUni-SGP.  | Foto: Cees vd Wal
Lijsttrekker Geert Schipaanboord van de ChristenUni-SGP. | Foto: Cees vd Wal
Verkiezingen

ChristenUnie-SGP met jonge top 5 de gemeenteraadsverkiezingen in

De ChistenUnie-SGP gaat in Leiderdorp de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 in met een jonge top 5. Alleen de nummer 2, Arie Jansen, is de veertig (net) gepasseerd.

Lijsttrekker is SGP-er Geert Schipaanboord (1985). Hij is nu raadslid vanuit ChristenUnie-SGP binnen de CDA-fractie, en heeft dus al vier jaar ervaring in de Leiderdorpse raad.

Arie Jansen (1974) is sinds 2012 actief in de ChristenUnie in Leiderdorp en sinds 2014 burgerraadslid namens ChristenUnie en SGP binnen de CDA-fractie.  

Annemarie Rozendal (1988, ChistenUnie) staat op 3, Leander Tramper (1998, SGP) op 4 en Marten Westeneng (1988, ChristenUnie) maakt de top 5 vol.

De ledenvergadering van de ChristenUnie heeft woensdagavond 15 november de lijst voor ChristenUnie-SGP Leiderdorp definitief vastgesteld. In totaal telt de lijst negentien namen, man en vrouw, jong en oud.

Schipaanboord heeft goede hoop op het halen van een zetel. "We hebben een uitgebreid en sociaal programma voor Leiderdorp waar ik me graag voor in ga zetten", aldus de lijsttrekker.

Meer berichten