VVD gaat raadsverkiezingen in met nieuwe gezichten
Logo leiderdorpsweekblad.nl
V.l.n.r. Bart Hoenen, Brigitte van Elburg, Martine Breedveld, Tom Mentink, Thomas Offerman, Frank van Noort en  en Niels Verwers.
V.l.n.r. Bart Hoenen, Brigitte van Elburg, Martine Breedveld, Tom Mentink, Thomas Offerman, Frank van Noort en en Niels Verwers. (Foto: Johan Kranenburg)
Politiek

VVD gaat raadsverkiezingen in met nieuwe gezichten

De VVD afdeling Leiderdorp gaat de gemeenteraadsverkiezingen in met een bijna totaal vernieuwde kieslijst. Bij de eerste zeven kandidaten is maar één huidig raadslid terug te vinden: Bart Hoenen, die er al twee termijnen als raadslid heeft opzitten en als lijsttrekker de ploeg gaat aanvoeren.

Verder allemaal nieuwe gezichten. Op nummer 2 staat Brigitte van Elburg, gevolgd door Niels Verwers, Martine Breedveld, Frank van Noort, Tom Mentink en Thomas Offerman. Momenteel draaien ze alle zes warm als burgerraadslid. Verwers is daarmee anderhalf jaar geleden gestart, Van Elburg is burgerraadslid sinds een jaar en Mentink sinds april dit jaar. Breedveld, Van Noort en Offerman zijn afgelopen maandag officieel geïnstalleerd.      

De vernieuwde lijst betekent dat Ino Cooijmans, Jan Suijkerbuijk, Tineke Meijners en Willem Joosten niet terugkeren in de raad, waar zij alle vier hun entree maakten in maart 2006.  

De VVD kieslijst werd woensdag 8 november unaniem vastgesteld door de ledenvergadering van de Leiderdorpse afdeling.

Meer berichten