Jort Kelder komt naar finale LEF
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Ondernemers

Jort Kelder komt naar finale LEF

Jort Kelder ondervraagt volgende week dinsdagavond de finalisten van starterswedstrijd LEF.
Jort Kelder ondervraagt volgende week dinsdagavond de finalisten van starterswedstrijd LEF. (Foto: PR)

Jort Kelder komt volgende week dinsdag 7 november naar de finale van de regionale starterswedstrijd LEF. Hij zal de drie finalisten kritisch bevragen over hun bedrijfsplannen. Aan het einde van de avond wordt 'De starter van het jaar' gekozen.

De strijd gaat tussen 1915 Watches, Polariks en Vrendly, ze worden bijgestaan door hun coaches Britta van Egmond, Bart Hoenen en Ramses Braakman.

De avond start met de drie presentaties van de finalisten, ze krijgen ieder precies tien minuten hiervoor. Daarna krijgen de coaches ieder 60 seconden om hun kandidaat extra te promoten. Direct daarna is het de beurt aan Jort Kelder, hij zal de kandidaten kritisch bevragen.

Aan het einde van de avond kiest de jury de winnende starter. Deze verdient naast de titel 'Starter van het jaar' een bedrag van 2.500 euro, een advertentiepakket, een werkplek voor een jaar en jaarlidmaatschappen voor diverse ondernemersverenigingen. Naast deze prijs, wordt er ook nog een publieksprijs uitgereikt.

Rudo Slappendel zal de LEF finale presenteren en wordt bijgestaan door Amber Brantsen (NOS Journaal). Zij zal onder andere de interactie met het publiek opzoeken en de social media in de gaten houden.

De finale van LEF wordt dinsdag 7 november gehouden in de Leidse Schouwburg. De avond start om 20.00 uur (inloop 19.15 uur) en de toegang is gratis. Aanmelden voor de avond kan via de website www.heblef.nl.

Meer berichten