Logo leiderdorpsweekblad.nl
Foto: PR
Concert

Komopjuh in het theater

Op zondagmiddag 5 november verzorgt de Leiderdorpse zanggroep Komopjuh een éénmalig optreden in het theater van het Leidse Volkshuis (Apothekersdijk 33a – Leiden).

Komopjuh werd in 2014 opgericht als ROTopjuh (naar inspirator Jan Rot). In 2017 is besloten om de naam te wijzigen in Komopjuh, om het positieve dat zij op het toneel uitstralen in overeenstemming te krijgen met de naam. KOMOPJUH!!!

Komopjuh zingt alleen vertalingen/hertalingen van hits die origineel niet in Nederlands geschreven zijn. De originele nummers zijn meestal in het Engels geschreven en hebben stuk voor stuk in de (Nederlandse) hitparade gestaan. Komopjuh zingt alleen in jouw moers taal. Er wordt gebruik gemaakt van hertalingen van Jan Rot, Ans Bouter, Martijn Prins en Bob de Jong (de laatste drie zullen 5 november in het Leidse Volkshuis aanwezig zijn).

Komopjuh brengt het verhaal over het leven, de liefde, de ontrouw en de scheiding, gevolgd door gang naar de goot van de alleenstaande man. Dit alles verteld aan de hand van de teksten van de nummers. De verhaallijn is al sinds 2014 hetzelfde, de nummers waarmee zij het verhaal brengen worden met grote regelmaat ververst. Er is tenslotte een overvloed aan liedjes die over de liefde gaan beschikbaar. Op 5 november brengt Komopjuh dan ook veel vers repertoire.

Kaarten voor deze unieke middag kosten € 7,50 en zijn te bestellen via de website www.komopjuh.nl, e-mail info@komopjuh.nl of tel. 06 54994660 of 06 24225635.

Meer berichten