Logo leiderdorpsweekblad.nl
Foto: PR
Kort nieuws

Zingende Koffiemeisjes trakteren bewoners van Leythenrode

Op dinsdagochtend 17 oktober zijn veertien bewoners van Verpleeghuis Leythenrode uitgenodigd door Bakker van Maanen voor een gezellige ochtend in hun lunchroom in de Winkelhof. Hier werden zij getrakteerd op koffie, gebak én een optreden van de Zingende Koffiemeisjes.

De Zingende Koffiemeisjes verzorgen interactieve muziekvoorstellingen voor ouderen. Ze gaan hierbij even terug naar toen en zingen liedjes uit de tijd van Wim Sonneveld en Toon Hermans. Natuurlijk mocht het liedje 'Koffie, koffie, lekker bakkie koffie' niet ontbreken. Tijdens het zingen werd aan de bewoners gevraagd of zij met een oude koffiemolen koffie wilden malen, ging er een busje Buisman rond en werd er uitgelegd hoe je een koffiefilter moet vouwen om deze goed in de houder te laten passen.

Deze activiteit werd mogelijk gemaakt door de verkoop van speciale koekjes bij Bakker van Maanen. Per zakje wordt €0,50 opzij gelegd, zodat zij dit muzikale kopje koffie vaker aan ouderen kunnen aanbieden. De koffiekoekjes zijn te koop in de winkels van de bakkerij.

Meer berichten