Aquadraat heeft een goed weekend
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Foto: PR

Aquadraat heeft een goed weekend

Op zaterdag 30 september hebben alle herenteams en 3 jeugdteams van Aquadraat hun wedstrijden met een prima resultaat afgewerkt. Met vijf maal winst en twee gelijke spelen behaalden de teams totaal 17 van de 21 punten binnen.

Het Heren 1 team trad aantegen WZC uit Zoetermeer en won met 6-5. Aquadraat Heren 2 kende een makkelijke wedstrijd tegen WZK in Wassenaar en kon een ruime 13-5 overwinning bijschrijven na de ruime winst van afgelopen week (12-4). De wedstrijd tegen WZC begon voor Heren 3 slecht. Binnen 2 minuten stond de ploeg al 0-2 achter maar wist het zich wel te herstellen: 6-6.

Heren 4 had een makkelijke avond tegen de Vliet uit Rijswijk. Met een goed spelende Immanuel vd. Berg in de gelederen (5 goals) liep het uit naar 5-1 halverwege en een 10-2 overwinning.

De jeugdploeg AJ1 was afgereisd naar Rozenburg voor een wedstrijd tegen SCOM/Zeehond. In een wedstrijd waar SCOM de overhand had qua doelpunten was het Aquadraat dat zich steeds goed terug wist te knokken. Na een 8-4 achterstand begin 3de periode wist de ploeg het uiteindelijk 8-8 te maken.

Het jongste pupillen team (EG1) zette Alkemade eenvoudig met 7-1 opzij.

Bij het D-pupillen team tegen de Vliet was met drie regels op het wedstrijdformulier alles gezegd en geschreven. Eén uitsluiting voor de Vliet en twee doelpunten, 1x Meike vd. Weegen en 1x Sander Buter, voor Aquadraat bepaalden de eindstand op 2-0.

Meer berichten