Nieuwe naam, nieuwe uitstraling, nieuwe collectie
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Schulte Herenmode is vernieuwd. | Foto: J.P. Kranenburg
Schulte Herenmode is vernieuwd. | Foto: J.P. Kranenburg (Foto: Johan Kranenburg)

Nieuwe naam, nieuwe uitstraling, nieuwe collectie

Het zal de bezoekers van Winkelhof niet ontgaan zijn: Bert Schrier Herenmode heeft plaats gemaakt voor Schulte Herenmode. Vandaag precies twee weken geleden opende de nieuwe zaak de deuren na een ingrijpende verbouwing.

De winkel heeft een totale metamorfose ondergaan. "Er is geen spijker blijven zitten", zegt mede-eigenaar Pim van den Berg van Schulte Herenmode. De Leiderdorpse winkel was al vijftien jaar in handen van het concern. Toen de voormalige eigenaar Bert Schrier, die er werkte als bedrijfsleider, met pensioen ging, was dat een mooi moment om er een echte Schulte-vestiging van te maken, de zevende loot aan de stam van de herenmodeketen.
De 200 vierkante meter winkel heeft een fraai glazen front gekregen waarmee de wat ouderwetse etalages zijn verdwenen. Het interieur oogt een stuk ruimer, lichter en overzichtelijker. "We zijn gestart met een fantastische nieuwe collectie die op deze manier veel meer tot zijn recht komt", vertelt Van den Berg enthousiast. Die collectie typeert hij als 'modern classic'.

Schulte Herenmode biedt een assortiment van ruim zeventig merken, waaronder Hugo Boss, Cavallaro, Gant, Vanguard en New Zealand. Klanten kunnen er terecht voor een complete outfit, van kostuum tot kwaliteitsondermode. Ze worden in hun keuze bijgestaan door een ervaren verkoopteam. Mike van der Heijden en Eugènie Karreman vormen daarin bekende gezichten, Marcel Laurier zorgt voor een frisse inbreng.

Kortom, voor oude én nieuwe klanten is het zeer de moeite waard een kijkje te nemen bij Schulte Herenmode aan de Winkelhof 31.

Klik hier voor de website.  

Meer berichten