Spetterende kick-off Leiderdorpse Ondernemersprijs 2018
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Exotische muziek en dans bij de kick-off van de Leiderdorpse Ondernemersprijs 2018.
Exotische muziek en dans bij de kick-off van de Leiderdorpse Ondernemersprijs 2018. (Foto: Johan Kranenburg)
Ondernemers

Spetterende kick-off Leiderdorpse Ondernemersprijs 2018

Het optreden van een Braziliaanse danseres, begeleid door de opzwepende muziek van vier trommelaars, vormde woensdag 27 september de spetterende kick-off van de Leiderdorpse Ondernemersprijs 2018. 

Plaats van actie was een van de zalen van AREA071, waar het deze dag sowieso al feest was vanwege het vijfjarig bestaan van de onderneming aan de Sisalbaan.

De Leiderdorpse Ondernemersprijs wordt om het jaar uitgereikt door de Leiderdorpse Ondernemers Vereniging en de gemeente. Inwoners van Leiderdorp en lokale ondernemers kunnen tot eind deze maand kandidaten aanmelden via de website www.leiderdorpseondernemersprijs.nl. Daarbij moet wel een goede motivatie gegeven worden waarom deze winkel, bedrijf of onderneming de prijs verdient. 

Een vakjury stelt uit alle aanmeldingen een lijst samen met vijf genomineerden. Deze worden eind november in winkelcentrum Winkelhof gepresenteerd. Vervolgens maakt de vakjury een definitieve keuze voor de winnaar. Bovendien kunnen alle Leiderdorpers online een stem uitbrengen op hun favoriete ondernemer.

De winnaars van de vakjury en de publieksjury worden bekend gemaakt tijdens een feestelijke avond op woensdag 31 januari 2018 in het gemeentehuis.  

Meer berichten