Logo leiderdorpsweekblad.nl
Steeds meer Nederlanders weten de retailketen te vinden getuige de groei die het bedrijf doormaakt. | Foto: PR
Steeds meer Nederlanders weten de retailketen te vinden getuige de groei die het bedrijf doormaakt. | Foto: PR (Foto: PR)

Specsavers beste audicien

winkel n Specsavers is tijdens de jaarlijkse ABN AMRO Retailer of the Year Awards officieel uitgeroepen tot Beste Winkelketen van Nederland 2017-2018 in de categorie Audiciens.

Specsavers kreeg van haar klanten de hoogste waardering. Directeur van Specsavers Nederland, Remko Berkel is ongelooflijk trots en blij. "Deze prijs is voor iedereen die zich dagelijks met veel enthousiasme inzet voor Specsavers. Elke dag doen wij onze uiterste best om klanten optimaal te bedienen met de beste optiek- en hoorzorg in combinatie met een betaalbare prijs. Als onze klanten dit dan ook zo waarderen, dan is dat het mooiste compliment dat je als bedrijf kunt ontvangen." Het familiebedrijf heeft als missie om betaalbare en professionele oog- en hoorzorg voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Steeds meer Nederlanders weten de retailketen te vinden getuige de groei die het bedrijf doormaakt. Het komende jaar wil Specsavers nog zo'n 10 tot 15 winkels in Nederland openen. Q&A is initiatiefnemer van de jaarlijkse Retailer of the Year verkiezing, waarvan de awards dit jaar voor de vijftiende keer zijn uitgereikt. Specsavers is een snelgroeiende retailketen die 128 oog- en hoorzorgwinkels in Nederland exploiteert. De winkels worden gerund op joint-venture basis onder leiding van lokale winkelpartners. Specsavers wil de komende jaren een steeds prominentere rol spelen in de markt van eerstelijns oog-en hoorzorg en haar positie verder versterken. Aan bijna elke vestiging is een bij de Stichting Audicien (StAr) geregistreerde triage audicien verbonden, waarmee kwaliteit van dienstverlening en bedrijfsinrichting is gewaarborgd. Via Stichting Specsavers Steunt toont de organisatie haar betrokkenheid bij de samenleving, voornamelijk door het ondersteunen van lokale goede doelen.

Meer berichten